Stilly, spokojnie chłopie. Nie rozumiem, co tak z tym płaceniem wyskakujesz.
Dałeś się naciągnąć na kasę jakiemuś pseudo stroicielowi anten czy jak?
Ja jestem z pokolenia ludzi pomagającym sobie dla radości z pomocy, a nie dla zysku jak twoje pokolenie niestety.
Dlaczego narzekam, bo jak już poświęciłem czas na rejestrację to chciałbym coś przeczytać przydatnego?
Nie rozumiem blokady możliwości czytania forum dla niezarejestrowanych.
Gdybym mógł przejrzeć całe forum bez rejestracji nigdy bym tu słów krytyki nie napisał.
A jak mam tu konto to napiszę, co mnie tu rozbawiło/rozdrażniło, dodatkowo skorzystam z okazji i niektórym wytknę, co nieco
Nazwa użytkowanego CB-RADIA: Jackson , SS 3900
Antenka: SS1200 ,Wilson 5000 , 1/2 futura
Mobil: Peugeot 406 Break
Wywołanie: PITER NT095
IMIĘ: Piotrek
Zaproszone osoby: 8
Wiek: 29 Dołączył: 31 Gru 2009 Posty: 270 Skąd: ZCH / FG J073QE
Wysłany: Wto Sty 04, 2011 10:07
LG1 napisał/a:
Gdybym mógł przejrzeć całe forum bez rejestracji nigdy bym tu słów krytyki nie napisał.
To co , robisz to komuś na złość tylko krytykując , że się musiałeś tu zarejestrować ??
Jeżeli posiadasz wiedzę , której tu niema to podziel się nią z nami , bo narzekać i wytykać to każdy potrafi tyko po co
Nazwa użytkowanego CB-RADIA: President Lincoln
Antenka: ML 145
Mobil: Opel Astra
Wywołanie: Roberto
IMIĘ: Robert
Wiek: 32 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 750 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: Wto Sty 04, 2011 10:28
Teraz Ja się w trące.
Drodzy Koledzy, nie ma sensu przekrzykiwania jeden drugiego, spokojnie niech każdy pisze swoje uwagi,
a nie krytykuje innych. Z tego miejsca będę bronił Stilly, bo dużo zrobił na forum i niejedno założył.
Dziękuje że każdy chce pomóc, ale można to zrobić spokojniej, nie psując atmosfery.
Co do rejestrowania, była już wersja, że nie trzeba się rejestrować aby poczytać, ale patrząc na inne fora,
ta praktyka jest stosowana, ponieważ ktoś to musi napisać, a właśnie jak kolega napisał, skoro się zarejestrowałem to coś napisze !!!
Natomiast co do nieaktywnych osób, co jakiś czas zostają usuwane osoby które były zarejestrowane ponad rok, a np.nie napisały żadnego posta. A tak wogólę, liczba osób zarejestrowanych, a raczej nieaktywnych nic nie ma wspólnego z jakością forum i tematami na nim.
Sam z doświadczenia wiem, że nie ma dużo osób które chętnie pomogą w czymś,
w tamtym roku kiedy były audycje, było można wpisać interesujące nas tematy,
i zaledwie na 6 mc był jeden wpis. I tak jest ze wszytkim.
Pozdrawiam
_________________ Gość Pozdrawiam Serdecznie
ADMINISTRATOR - TO TWÓJ PRZYJACIEL !!! Wszystkie uwagi i sugestie proszę na PW lub roberto@cb-pomorze.pl
LG1 [Usunięty]
Wysłany: Wto Sty 04, 2011 14:03
Piter1303, tak posiadam wiedzę tajemną.
Nie ma żadnej wiedzy tajemnej dotyczącej CB. W jedno popołudnie można poczytać, nauczyć się montować sprzęt w aucie i jak korzystać z niego. Co innego kwestia modyfikacji odbiornika, ale w tej kwestii nie mam zamiaru pisać tu żadnych wykładów, bo nie jestem zawodowym elektronikiem i propozycje przeróbek czerpie głównie z Internetu. Przepisywanie informacji podanych już na kilku serwisach mija się z celem.
Chyba, że chcecie to napiszę historię pasma obywatelskiego widzianą moimi oczami.
Taki materiał raczej by tylko zniszczyłby Wasz piękny świat. Na przykład pisząc tekst w stylu umarło wszystko jak rozkwitła telefonia komórkowa i Internet, niedobitków zniechęcili nowi prości użytkownicy traktujący radio, jako antyradar.
Nazwa użytkowanego CB-RADIA: Jackson , SS 3900
Antenka: SS1200 ,Wilson 5000 , 1/2 futura
Mobil: Peugeot 406 Break
Wywołanie: PITER NT095
IMIĘ: Piotrek
Zaproszone osoby: 8
Wiek: 29 Dołączył: 31 Gru 2009 Posty: 270 Skąd: ZCH / FG J073QE
Wysłany: Wto Sty 04, 2011 14:15
Jeszcze nie wszystko umarło kolego , póki my żyjemy . A na tym Naszym pięknym świecie , jest jeszcze oprócz antyradarów , antymiśków i codziennych sprawdzaczy radia garstka maniaków , którzy wiedzą co do czego służy , posiadają na ten temat obszerną wiedzę i do tej pory propagują zasady , które kiedyś zostały postanowione w zakresie cb.
Rozwinęła się ciekawa dyskusja, może by tak przenieść ostatnich kilka postów do działu „Luźne pogaduszki”, proponuje temat CB jak je postrzegasz? Porównanie teraz i kiedyś.
Coś takiego może. Co Wy na to?
Nazwa użytkowanego CB-RADIA: Midland Alan 78 Plus Multi
Antenka: ML-145
Mobil: Ford Mondeo
Wywołanie: Largo
IMIĘ: Paweł
Wysłany: Wto Sty 04, 2011 18:17
LG1 napisał/a:
Stilly, spokojnie chłopie. Nie rozumiem, co tak z tym płaceniem wyskakujesz.
Dałeś się naciągnąć na kasę jakiemuś pseudo stroicielowi anten czy jak?
Ja jestem z pokolenia ludzi pomagającym sobie dla radości z pomocy, a nie dla zysku jak twoje pokolenie niestety.
Dlaczego narzekam, bo jak już poświęciłem czas na rejestrację to chciałbym coś przeczytać przydatnego?
Nie rozumiem blokady możliwości czytania forum dla niezarejestrowanych.
A jak mam tu konto to napiszę, co mnie tu rozbawiło/rozdrażniło, dodatkowo skorzystam z okazji i niektórym wytknę, co nieco
Nie znasz mnie to proszę Ciebie nie oceniaj i nie wmawiaj mi, że jestem tutaj tylko dla kasy pomagam Darkowi i Robertowi bo są moimi najlepszymi kolegami i oni też mi pomagają, więc robię to z satysfakcją.
Oceniasz ludzi po ogóle społeczeństwa i wzorze wiekowym? Fajnie powodzenia w dalszych działaniach.
Dlaczego forum jest zablokowane?
Pisane są autorskie (czyt. nie kopiowane) treści, wiele stron pozyskuje unikatowe treści na rzecz SPAMU na zapleczach więc z tego powodu nie udostępniamy dla ogółu naszych treści na forum aby uniknąć kilku nieprzyjemnych spraw które wynikają z duplikowania treści i indexowania przez wyszukiwarkę.
Nazwa użytkowanego CB-RADIA: President Lincoln
Antenka: ML 145
Mobil: Opel Astra
Wywołanie: Roberto
IMIĘ: Robert
Wiek: 32 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 750 Skąd: Pruszcz Gdański
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum