Gośkowa
Średnio zaawansowany CB-ista

Nazwa użytkowanego CB-RADIA: Alan 555
Antenka: SKYLAB
Mobil: ---------
Wywołanie: Gosia 276
IMIĘ: Gosia
Zaproszone osoby: 20
Wiek: 43 Dołączyła: 06 Paź 2009 Posty: 567 Skąd: Gdańsk SQ2NUG

|
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 12:44
|
|
|
Dwa dni temu rozmyślałam nad tematem "Gadżety"
Zazwyczaj na Auto forach czy też Cb forach przyjęło się, że nalepka forum, nalepka na tył szyby auta, ramki pod tablice rejestracyjne, a następnie gdy zbliża się sezon wiosenny polary. W sezonie letnim zwykłe koszulki lub wysoko gatunkowo jakościowe polo koszulki itd.
Ja osobiście coraz częściej myślę o czymś czego jeszcze nie było, ale ciężko.
Jak większośc z Użytkowników Cb-forum w necie. Na pewno orientują się inni również, że nie od dziś można kupic ramki pod tablice z logo forum na allegro. Oczywiście nie z Naszym. Także dodatkowa reklama dla forum jakby nie było, ale Nas jest znacznie mało.
Apropos:
Jeśli to możliwe?
Ja jako szara Użytkowniczka forum proszę także aby Admini pomyśleli o automatycznym powiadomieniu mailem już do zarejestrowanych Użytkowników. O przypomnieniu www.cb-pomorze.pl i co jakiś czas molestowali ich w ten sposób. Może niektórzy z nich zapomnieli o tym iż się zarejestrowali i ktoś z nich także podpowie trzy gr. w temacie jak i również o dodaniu dodatkowego adresu: Aby zaprosić znajomego na to forum, skopiuj ten link np:----------- w Profilu. Może to będzie dodatkową motywacją dla zarejestrowanych już Użytkowników także jak na innych forach gdy obok pod Avatarem pojawiac się będzie licznik zaproszonych osób choc informacji jest i tak już sporo. |
_________________ Na ratunek ....
161 CBP 014 |
|
Roberto
Administrator Założyciel Forum

Nazwa użytkowanego CB-RADIA: President Lincoln
Antenka: ML 145
Mobil: Opel Astra
Wywołanie: Roberto
IMIĘ: Robert
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 750 Skąd: Pruszcz Gdański
|
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 14:20
|
|
|
Gośkowa, dziękuje za wyczerpującą odpowiedz i podpowiedz.
Co do liczników myślę że Stilly powinien się teraz wypowiedzieć. |
_________________ Gość Pozdrawiam Serdecznie
ADMINISTRATOR - TO TWÓJ PRZYJACIEL !!!
Wszystkie uwagi i sugestie proszę na PW lub roberto@cb-pomorze.pl |
|